П`ятниця
03.05.2024
00:48
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
  19 вересня в школі була проведена виставка квітів присвячена 69 річниці визволення Гребінківщини . Учні школи з великою активністю підготували чудові композиції, які журі оцінила в кінці дня.
  Серед молодших класів переміг 2 клас , у середніх класах - 8 клас,серед старшокласників -11 клас. 
  Також були оцінені найкращі композиції дітей:
1 клас – Писаренко В.
2 клас - Мікулінського Є.
3 клас – композиція під назвою «Минули бурі стоголосі»
4 клас «Квіткова моя Україна»
5 клас – «П'є журавка воду, воду п'є одна »
6 клас – «Мне кажется порой…»
7 клас – «Нескорена Полтавщина»
8 клас – «Нескорена»
9 клас – «Загинули в бою»
10 клас – «Через терни до зірок»
11 клас - «Краса і біль України »
Переглядів: 627 | Додав: comon | Дата: 20.09.2012 | Коментарі (0)

 

       

 9 ранку в Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Квіти, умиті росою, ще яскравіші,трава ще зеленіша, сонечко ласкаве заглядає у привітні вікна .

Школа ніби помолодшала, незважаючи на свій поважний вік. Відроджується вона кожного року в першовересень, коли наповнюється дитячим щебетом, криком, сміхом.
  В цьому році  вона, як ніколи, вишукана, прибрана, з якісно проведеним ремонтом, новим,  побудованим влітку, внутрішнім туалетом. Немало вкладено коштів, ще більше людської праці, та  наполегливості, хазяйновитості директора школи   Дяченка М.І., який фактично в цьому році не був у відпустці. Як результат всього цього - Кулажинська ЗОШ І –ІІІ ступенів посіла одне з перших місць у огляді-конкурсі підготовки шкіл до нового н ... Читати далі »
Переглядів: 641 | Додав: comon | Дата: 04.09.2012 | Коментарі (0)

   

  Педагогічний колектив школи 10 липня побував у старовинному місті Чернігові. Багато вражень залишилось у вчителів від екскурсії по заповіднику "Старий Чернігів. Дитинець." З великою цікавістю оглянули пам'ятники архітектури Х-ХІІІст.: Спасо-Преображенський собор, який є ровесником Київського Софіївського собору, Борисо-Глібський собор, Іллінську церкву, церкву Святої Параскеви-П'ятниці, збудовану на кошти купців та ремісників у ХІІІ столітті. Відвідали краєзнавчий музей, Антонієві печери, старовинний кріпосний вал. у музеї шоколаду поласували чорним та білим шоколадом та прослухали розповідь про історію виникнення та поширення шоколаду. 

  Цікаво було ознайомитися із системою навчання у Чернігівському колегіумі, який був збудований у XVII ст. на кошти Івана Мазепи, оглянути будинок Чернігівської полкової канцелярії.

  Метою екскурсії було побувати на могилі земляка-етнографа, фольклориста, мово ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: comon | Дата: 23.07.2012 | Коментарі (0)

  Весело та змістовно відпочивають діти у таборі «Веселка» при Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тут оздоровлюються діти віком від 6 до 16 років. При школі працює два табори. Табір з денним перебуванням «Веселка» налічує 38 дітей, в своєму складі має 2 загони – «Капітошки» та «Кульбабки». У таборі праці і відпочинку оздоровлюються учні 8 та 10 класів, і назва загону відповідна – «Юність», тут відпочиває та оздоровлюється 18 чоловік. 
  Скільки ігор, розваг, змагань проходить у таборі. Скільки вже побачено, почуто, пережито.
  6 червня, наприклад, діти відвідали сусідній районний центр Пирятин. З цікавістю діти слухали легенди про виникнення цього міста в місцевому краєзнавчому музеї. Виявляється Пирятину, йому майже тисяча років. Діти показати свої знання з історії рідного краю. На всі запитання екскурсовода у них були правильні відповіді. Це дуже порадувало їхнього вихователя, вчителя історії Н.М. Мотроненко.
  Потім відвідали станцію юних техніків. В ... Читати далі »
Переглядів: 672 | Додав: comon | Дата: 11.06.2012 | Коментарі (0)

   

  25 травня школярів зустрічала весела музика, радісного настрою їм додавали барвисті квіти. Школа святкувала закінчення навчального року. "Іменниниками" сьогодні були учні  четвертого класу: вони прощалися з початковою школою та першою вчителькою. Директор школи привітав присутніх зі святом, а відмінники отримали грамоти та солодкі подарунки. 

  Попереду в школярів відпочинок в пришкільному таборі "Веселка", де їх чекають ігри, змагання. екскурсії та походи.

Переглядів: 584 | Додав: comon | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

   
   Саме так називалась наша команда, яка прийняла активну участь 16 травня  у районній Всеукраїнській військово-патріотичній грі" Зірниця",яка відбулася в Улянівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Серед змагань були такі конкурси: домедична допомога, спортивні змагання: човниковий біг, віджимання від полу, підтягування, метання гранат, вогнева підготовка, конкурс строю та пісні.   
   Учні показали себе справжніми спортсменами і на всіх конкурсах працювали командою
Переглядів: 578 | Додав: comon | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

 

  12 травня відбувся випускний вечір для наших одинадцятикласників. 

  На сцену вийшли з гордо піднятою головою гарно одягнені випускники. Одинадцятикласників прийшли привітати: батьки, друзі, вчителі,  голова села Репа Г.В., директор школи Дяченко М.І., який вручив їм атестати про повну середню освіту. Також випускників привітали: їх перша вчителька Терещенко С.В. та класний керівник Гавриленко В.І., яка довгі роки була для них другою мамою. Від імені батьків привітав Запорожець Ю.В., який бажав випускникам обрати омріяний шлях у доросле життя, щоб як лелеки завжди поверталися до свого рідного гніздечка.

  В цей вечір для випускників прозвучав прощальний вальс. 

Переглядів: 625 | Додав: comon | Дата: 14.05.2012 | Коментарі (1)

 

  11 травня відбувся останній дзвінок для дев'ятикласників.

  На урочистій лінійці учнів 9 класу вітали директор школи Дяченко М.І., перша вчителька Русова Л.В., голова села Репа Г.В., класний керівник Безугла М.Ю.

  "Шкільне життя ми ще не прожили," - сказали  дев'ятикласники і всі пообіцяли здобувати повну середню освіту у рідній школі. 

Переглядів: 512 | Додав: comon | Дата: 14.05.2012 | Коментарі (0)

 

  Під таким девізом 23 учні школи взяли участь у третій Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник"

  Всі школярі успішно справились із завданням гри. Дипломатами конкурсу стали другокласники Вавілов Богдан і Мазко Каріна (ІІ місце. Всеукраїнський рівень), Гочаренко Дмитро, учень 5 класу (І місце. Регіональний рівень), семикласниця Острянська Антоніна (ІІ місце. Регіональний рівень), учениця 4 класу Богатир Таміла, п'ятикласниця Терещенко Алла та шестикласник Сінчук Ярослав (ІІІ місце. Регіональний рівень). Решта учасників отримали "Сертифікат Всеукраїнської гри "Соняшник" - 2012".

Переглядів: 592 | Додав: comon | Дата: 14.05.2012 | Коментарі (0)

   

  Кожен рік віддаляє нас від тієї незабутньої і великої переможної весни 1945 року. Та живою і невмирущою є пам'ять про тих людей, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від фашистської навали.. 

  Учні нашої школи незабувають про це свято ніколи. Вони як ніколи відповідально віднеслися до цього свята: розказували вірші, співали переможні пісні,але скільки б років не пройшло - це свято зі сльозами на очах.Бо хто поверне нам загиблих рідних та близьких.

Переглядів: 612 | Додав: comon | Дата: 10.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 72 73 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту