Вівторок
07.05.2024
09:18
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 4 » Першовересень кличе до школи
23:38
Першовересень кличе до школи

 

       

 9 ранку в Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Квіти, умиті росою, ще яскравіші,трава ще зеленіша, сонечко ласкаве заглядає у привітні вікна .

Школа ніби помолодшала, незважаючи на свій поважний вік. Відроджується вона кожного року в першовересень, коли наповнюється дитячим щебетом, криком, сміхом.
  В цьому році  вона, як ніколи, вишукана, прибрана, з якісно проведеним ремонтом, новим,  побудованим влітку, внутрішнім туалетом. Немало вкладено коштів, ще більше людської праці, та  наполегливості, хазяйновитості директора школи   Дяченка М.І., який фактично в цьому році не був у відпустці. Як результат всього цього - Кулажинська ЗОШ І –ІІІ ступенів посіла одне з перших місць у огляді-конкурсі підготовки шкіл до нового навчального року.
 На подвір'ї – учні,  вчителі,  гості. Збоку, тримаючись за руки мам, стоять налякані малюки в гарнесеньких новеньких учнівських формах. Далі група людей з побіленими скронями. Розпочинається урочиста лінійка.
  Та свято розпочалося набагато раніше, о  сьомій тридцять, коли задоволений директор з усмішкою на вустах і побажаннями щасливої дороги виряджав шкільний автобус за новим маршрутом. Автобус виділили за сприяння начальника відділу освіти  Лисогор  В.М. та голови  райдержадміністрації  Вихора  А.В. Тепер діти, які навчаються в Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з інших сіл, будуть підвозитися до школи. А які були задоволені мами, виряджаючи своїх синів і доньок в школу . Вони тепер впевнені, що ні дощ, ні сніг, ні мороз не страшні їхнім дітям.
  Кожен  рік це свято по-своєму особливе. В шкільну дружну родину вливається наше майбутнє, в особі першокласників. А привели їх цьогоріч випускники школи: Мікулінська Л.А., Мамренко О.Л., Шкарбан О.О. та Шкарбан ( Павленко) К.Г., Турчін (Петриченко) І.П., Писаренко В.П. . Прислухалися свого часу до «наказу – прохання» привести в другу домівку своїх дітей.
 Особливий день для одинадцятикласників, які востаннє на такому святі.  12   юнаків і дівчат, гордість нашої школи, стояли впевнені у собі, дивилися в майбутнє, будуючи свої плани.
   В цьому році першовересень особливий ще й тому, що в школу завітали її діти-випускники 1972 року. Зібралися, щоб хоч в згадках повернутися у своє  безтурботне дитинство, щоб відсвяткувати 50-річчя свого свята першого дзвінка.
  Вітав зі святом всіх присутніх директор школи  М.І Дяченко, вручив подарунки класам початкової, середньої та старшої школи за  перші місця у щорічному конкурсі на кращий клас. Відмітив  вчителів школи, які захищали її честь на районних конкурсах та зайняли призові місця: Дяченко О. С. та Неживу В.П. Особливу подяку висловив людям, які  постійно допомагають школі: голові райдержадміністрації Вихору А.В., приватним підприємцям  Бондаренку М. І., Гавриленку А.І., Дяченку М.М., Чепурному С.М., Терещенку В.В..
  Теплі слова учні почули від голови села Репи Г.В., методиста райметодкабінету Тищенко Л.І., представника партії «Моя Полтавщина» Безуглої В.В., мами першокласника Мікулінської Л.А.
 А першокласники отримали від них скільки подарунків, що їм їх важко було тримати.
  Привітав з святом своїх  земляків і заслужений журналіст України Савелій С.С. Це саме його однокласники злетілися на зустріч .
  Попереду рік наполегливої праці, нових досягнень і звершень.
Переглядів: 642 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту