П`ятниця
03.05.2024
10:51
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 22 » Відбулися загальношкільні батьківські збори
11:07
Відбулися загальношкільні батьківські збори

 

  21 березня для більшості батьків став особливим, адже їм випала ще одна нагода побувати в середовищі, де їх діти проводять значну частину свого часу.
  Цього дня в школі відбулися загальношкільні батьківські збори, на порядок денний яких були винесені наступні питання: організація навчально-виховної роботи школи, організація здорового харчування в шкільній їдальні та вдома.
  Відповідно до порядку денного батьки та педагоги заслухали доповідь заступника директора з навчально-виховної роботи Неживої М.В. про організацію навчально-виховного процесу в школі. Заступник ознайомила батьків з порядком закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації учнів 4 – х, 9 – х та 11 – х класів, переліком навчальних дисциплін, що виносяться на ДПА. Марина Василівна відмітила також, що ДПА для учнів 11 – х класів проходить у формі ЗНО. Поряд з цим завуч школи поінформувала присутніх про результати цьогорічних олімпіад та конкурсів. Школі є чим пишатися: 17 призових місць у районному етапі предметних олімпіад, три з яких – перші місця. На обласному етапі учнівських олімпіад наш учень виборов ІІІ місце з хімії. Також підвела підсумки навчання щколярів за I семестр. Звернула увагу на проблеми, які заважають кращому навчанню учнів школи. Також зауважила, що в цьому начальному році безпека життєдіяльності дітей на особливо високому рівні, тому і контроль за перебуванням кожної дитини під час навчального процесу є надто високим.
   Директор школи Дяченко М. І. повідомив присутнім про організацію здорового харчування в шкільній їдальні та вдома. Керівник зауважив, що на сьогодні як батьки, так і вчителі мають приділяти велику увагу тому, якими саме продуктами харчуються діти поза навчальним закладом. Потрібно тримати питання якісного харчування школярів на постійному контролі, адже в сучасному світі існує безліч шкідливих продуктів та хімічних добавок, які шкодять здоров’ю дітей та мають негативний вплив на розумову діяльність учнів.
  Масу позитивних емоцій та гучні оплески присутніх викликав виступ учнів художньої самодіяльності.
  У кінці зустрічі директор школи подякував батькам за небайдуже ставлення до проблем школи та висловив впевненість, що вони і надалі не будуть шкодувати сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення

Переглядів: 236 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту