Неділя
28.04.2024
03:43
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 27 » Табірну зміну 2013 успішно завершено
09:56
Табірну зміну 2013 успішно завершено
  Лінійкою, присвяченою закриттю табірної зміни, завершили свою роботу табір праці і відпочинку «Юність» та пришкільний табір  з денним перебуванням «Веселка», які діяли при Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів на протязі 14 днів. «Юність» відвідували  18 дітей 7, 8 та 10 класів. «Веселка» налічувала 2 загони – діти 1-4 класів та 5-6 класів. В списки відпочиваючих були включені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-чирнобильці, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.
  Учні  з задоволенням відвідували табір, де працювали досвідчені вихователі   Терещенко Н.М., Даценко Л.В., Васько Н.М., Гавриленко В.І., Мотроненко Н.М., Шишук О.В., Нежива В.П., музичний керівник  Бацман В.А..
Робота таборів була наперед  спланована. Кожного дня відбувалося безліч цікавих заходів. День розпочинався з зарядки та смачного  сніданку. Після цього  загони  проводили змагання і вікторини, естафети та веселі старти, ігри на місцевості та засідання хореографічного та народознавчого гуртка.
  Надовго діти з загонів «Капітошка» та «Кульбабки» запам’ятають спортивно-розважальні заходи «Здоровому все здорово», «Два кораблі»,
«Ми – найспритніші» та інші. З задоволенням діти мандрували рідним краєм. Вони відвідали державний заповідник «Горбаневське», місцеве озеро, де милувалися лебедями, ходили на  Лису гору, дивилися на сільськогосподарську техніку фермерського товариства «Відродження». А ще були цікаві поїздки в Гребінку в пожежну частину, спортивний комплекс, аптеку,  до  пам’ятників Гребінці та Кагамлику. Діти змагалися в конкурсі юних художників  та брали участь у розважальних вікторинах  «Я люблю Україну», «Допитливі та кмітливі» та інших.
  Діти загону «Юність» декілька днів  по 1- 2 години працювали на ділянках та шкільному городі. З задоволенням  з’їздили  в місто Яготин, де   відвідали  місцеві музеї, мандрували стежками рідного краю. Кожного дня  діти на спортивій годині  грали в волейбол, гру «Прапорці»,  естафети. Дуже сподобалася гра на місцевості «Знайди скарб». Відбулося декілька засідань  гуртка народознавства і в передостанній день роботи табору було проведено театралізоване свято «Українське весілля». Надовго запам’ятається дітям орієнтування на місцевості,  туристичні змагання та  каша, зварена власноруч.
  Кожен день закічувався  смачним  калорійним обідом та лінійкою, на якій діти отримували солодкі призи  за участь у тих чи інших змаганнях, конкурсах.
  Щоб життя в таборі було з  солодкими призами та смачними обідами, було залучено спонсорську допомогу приватних підприємців Терещенка В.В., Дяченка М.М., Бондаренка М.І., СТОВ «Прогрес».

Переглядів: 469 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту