Неділя
05.05.2024
00:47
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2019 » Липень » 5 » Шкільна екскурсія до славетного міста Львова та Карпат
12:41
Шкільна екскурсія до славетного міста Львова та Карпат

 

   Шкільна екскурсія - чудова можливість дізнатись багато нового, цікавого. Це спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, від батьків.

   Шкільні екскурсії - це ті події, які пізніше згадуються все життя.

   Цікавою і змістовною була поїздка учнів школи до славетного українського міста Львова та Карпат, організованої класним керівником   9 класу Дяченко О.С.

   Діти побували у місті галицької кави, левів та неймовірно архітектурно - історичної краси. Протягом триденної подорожі учні здійснили екскурсію "Австрійський Львів і передмістя", де познайомились з Личаківським некрополем, Високим замком, Собором святого Юра, а також здійснили пішохідну екскурсію "Середньовічний Львів". Центральна частина міста ніби замерла в часі. Старі будинки з дивовижними фасадами, затишні вулички, вимощені бруківкою разом із чарівними ліхтарами створюють неповторне відчуття. Ніби ти повернувся в часі на двісті, триста років назад. Вражають дрібні крамниці, кав’ярні, кафе та ресторани, що розкидані тут в неймовірній кількості. Все створює неповторний настрій - від загадкових "Кавових копалень" до таємничих підземель. Учні відвідали Високий замок, що височить над містом з руїнами старовинного замку і оглядовими майданчиками з краєвидами від яких захоплює дух, помилувались красою Карпат у форті Тустань, побували в заповіднику "Соколівські бескиди", відвідали водоспад Кам’янка.

   Після численних екскурсій діти мали вільний час, який використали по різному: хлопці ознайомились з ареною - Львів, а дівчата піднялися на шістдесяти п’яти метрову Ратушу.

   Втомлені, але насолоджені красою і величчю багатьох храмів повернулися додому.

   Сподіваємось, що дана екскурсія дасть початок гарній традиції відвідвідувати міста України учнями школи

 

Переглядів: 376 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту