Середа
01.05.2024
02:27
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 22 » Семінар заступників директорів з виховної роботи
11:09
Семінар заступників директорів з виховної роботи

 

   Добрий день Вам, добрі люди,
   Хай вам щастя й доля буде,
   Не на день і не на рік,
   А на довгий –довгий вік.
   Щиро вітаєм в нашому домі,
   Будьмо здорові, будьмо знайомі…
   Такими словами своїх гостей вітали учні нашої школи, на базі якої 20 квітня 2016 року  відбувся районний  семінар заступників  директорів з виховної роботи. Тема: «Національно-патріотичне виховання в школі». 
   Гості   відвідали музей села, який знаходиться в шкільному приміщенні. Вони прослухали  розповіді  екскурсоводів, які повідали гостям  про основні етапи життя села, відомих людей,  цікаву історію виникнення  першої  сільської середньої школи в районі. 
    Вони ознайомилися  з класними кімнатами, коридорами - оранжереями, заповненими квітами, з  цікавістю переглянули виставку дитячих робіт та методичних розробок вчителів школи.
   Заступники директорів з виховної роботи, завідуюча методичним кабінетом Джеріхова А.І. та методист  Дикий В.Г.  відділу освіти,  молоді та спорту при Гребінківській РДА  відвідали  виховний захід «Український віночок», підготовлений вчителем початкових класів Даценко Л.В. та   літературно-музичну композицію «Обереги  українського народу», яку підготувала Марченко Ю.П..
   Гості дізналися про роботу школи та адміністрації, її годість  учнів–переможців районних  олімпіад  та учасників обласних з презентації «Колиско світанкова, рідна школо…»
   Після перегляду  відбувся семінар, на якому з вітальним словом виступив директор Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дяченко М. І.  Він розповів про педколектив,  роботу з кадрами,  успіхи дітей, про господарську діяльність школи.
    Продовжився семінар обговоренням  теми національно-патріотичного виховання дітей в школі. Розповіла про національно-патріотичне виховання в нашій школі  заступник директора з виховної роботи Марченко Ю.П. Досвідом роботи в цьому напрямку поділилися заступники директорів з виховної роботи:  Мар’янівської ЗОШ І –ІІІ ступенів Фаєнко Т.І. та Рудківської ЗОШ  І-ІІІ ст.   Шевченко О.В.
   З заключним словом виступила завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту при Гребінківській РДА  Джеріхова А.І.  

 

Переглядів: 450 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту