Субота
27.04.2024
00:26
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 22 » Підкорюємо нові вершини
10:34
Підкорюємо нові вершини

 

 

   Цьогоріч учні Кулажинської школи вперше взяли участь у конкурсі «Змагаймось за нове життя», присвяченому Лесі Українці, який від початку зародився одночасно в Севастополі, Сімферополі та Ялті, а пізніше до  кримчан з різних районів півострова приєднувалися й представники Києва, Одеси, Львова, Глухова, Луганська, Івано-Франківська, Коломиї, Волині, Полтавщини . Конкурсанти з нашої школи відразу ж продемонстрували свої неабиякі акторські здібності, талановите декламування творів поетеси та неординарний, сучасний підхід до висвітлення сторінок життя та творчості Лесі Українки. Робота Острянської Юлії, учениці 9 класу (керівник Ткаченко Анастасія Сергіївна) здобула перемогу в районному етапі Конкурсу в номінації «Аудіовізуальний твір» та була надіслана до оргкомітету в м. Полтава на відбірковий етап. 
   З поміж тисячі дисків високоповажне журі Конкурсу мало обрати найкращі роботи, відзначити найоригінальніші підходи, виділити найдостойніших переможців. Приємну звістку одного березневого дня приніс дзвінок з оргкомітету Конкурсу «Змагаймось за нове життя!». Керівнику Юлії повідомили, що їх аудіовізуальний твір під назвою «Слово, моя ти єдиная зброє…» здобув 1 місце на відбірковому етапі Конкурсу в м. Полтава, де було представлено більше тисячі робіт з усієї України та навіть з-за кордону, відтак учасницю та її вчителя-наставника запросили на фінальний етап Конкурсу (нагородження переможців) до м. Чернівці.
   Поїздка до Буковини виявилася напрочуд вдалою. Окрім маси позитивних емоцій, подарованих на гала-концерті в Чернівецькій обласній філармонії, де проходило нагородження переможців, наша невеличка делегація зі школи отримала і чудові враження від екскурсії до університету імені Юрія Федьковича та музею Ольги Кобилянської. Вдосталь насолодилися і прогулянками чарівним старим містом, яке так і випромінювало доброзичливість і затишок. 
   На згадку про незабутній вік-енд у Чернівцях та неочікувану, але таку бажану перемогу у Всеукраїнському конкурсі залишилося безліч яскравих фотографій, знаменний кубок та маса позитивних вражень.

 

Переглядів: 377 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту