П`ятниця
26.04.2024
00:42
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 18 » Змістовний та цікавий відпочинок у пришкільних таборах
12:13
Змістовний та цікавий відпочинок у пришкільних таборах

 

 

   Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. 
   З 29 травня  по 15 червня на території Кулажинської школи діяли пришкільний оздоровчий табір «Веселка» та табір праці і відпочинку «Юність».  Протягом 14-ти теплих літніх днів весело провели час у таборі 59 дітей .
   Для працівників майданчику головним завданням відпочинку дітей стали організація насамперед активного та здорового відпочинку школярів, формування прагнення вести здоровий спосіб життя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і собою.
   Виховний процес з дітьми в таборі поєднував відпочинок, фізичну та розумову працю, спорт. Ми здійснили безліч екскурсій Полтавщиною та вулицями рідного села, вирушили у захоплюючі подорожі до Полтави, Києва та Київської області. 
   Незмінною традицією вже багато років є туристичний зліт. Спортивно-туристичні змагання є візитною карткою оздоровчих таборів Кулажинської школи. Традиційно, в день їх закриття учні змагаються в спритності та кмітливості, винахідливості та вправності, умінні проявляти командний дух, ну і, звісно ж, демонструють кулінарні вміння – готують справжню польову кашу. Приємно спостерігати, як діти по-новому розкриваються в таких умовах, як кожен старається принести найбільше користі для своєї команди. Саме тому журі туристичного конкурсу не залишило нікого з учасників дійства без солодкого призу. 
   Адміністрація та колектив школи висловлює щиру подяку нашим спонсорам: Терещенку В.В., Дяченку М.М. та Гавриленку А.І. Завдяки небайдужості цих людей жодна дитина не залишилася без смачних подарунків, вихованці таборів отримали якісне харчування та оздоровилися.
   За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання. Табори «Веселка» та «Юність» при Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ст. - це змістовний та цікавий відпочинок, який має на меті не лише розважальне, а й розвивальне та виховне спрямування у своїй роботі.

 

Переглядів: 357 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту