Четвер
25.04.2024
11:56
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 19 » Щасливі обличчя дітей - найкраща нагорода!
09:56
Щасливі обличчя дітей - найкраща нагорода!

 

 

 

   Швидко промайнули перші три тижні червня. Для когось це були звичайні три тижні літа, а для учнів Кулажинської школи – незабутні три тижні цікавинок та розваг у таборі праці та відпочинку «Веселка»(1 – 4 класи) та «Юність» (5 – 8, 10 класи). 
   Цього року школа залучила до табору всіх учнів, це свідчить про те, що майданчик користується популярністю серед дітей, адже кожного літа керівники таборів розробляють найкращі та найцікавіші програми відпочинку для відвідувачів майданчика, аби їхнє перебування в ньому принесло максимальну кількість задоволення та користі. 
   Особлива увага приділялася харчуванню вихованців, бо всі знають, запорука здоров’я – це якісні та смачні страви. В цьогорічне меню входило багато фруктів та свіжих овочів, тому діти з особливим задоволенням чекали на ранковий сніданок та поживний обід.
    Але, безперечно, найбільш очікуваним дійством для всіх школярів було урочисте закриття табору, а саме так званий туристичний зліт команд, який вже багато років є незмінною традицією школи.
   У туристичних змаганнях брали участь команди 6-8 та 10 класів. Діти мали продемонструвати своє вміння знаходити вихід зі складних ситуацій, готовність допомагати одне одному, показати згуртованість та фізичну підготовку команди. Але справжні туристи знають, що для хорошого відпочинку важлива не тільки фізична підготовка, а й кулінарні вміння. Тому особливу увагу журі змагань приділило визначенню команди з найсмачнішою польовою кашею. В цьому етапі змагань участь взяли і найменші «кулінари» – учні 1-4 класів.
   Журі кожного року надзвичайно складно обрати кращих з кращих. Звісно, дехто вже не перший рік бере участь у змаганнях, і ці практичні навички позитивно впливають на кінцевий результат команди. Але є й ті, хто в цьому році вперше спробував подолати перекладину чи поставити палатку, та і їхні старання не залишилися поза суддівською увагою. Приємно спостерігати, як учні розкриваються в таких умовах, як кожен старається принести найбільше користі для своєї команди і як вони переживають, коли щось іде не за планом. Саме тому за такий ентузіазм та азарт журі не залишило нікого без солодкого призу. День вдався на славу. Діти усміхнені та щасливі, а це найкраща нагорода для їх наставників та вірних друзів – вчителів. 

 

Переглядів: 368 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту