П`ятниця
26.04.2024
01:26
Вітаю Вас Гость
RSS
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 168

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2020 » Травень » 29 » Із святом, шкільна родино!
15:38
Із святом, шкільна родино!


   Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!
   Цей день важливий для всієї шкільної родини. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
   За цей рік, що минає наша школа не тільки не здала свої позиції, а й укріпилась на перших місцях у рейтингу шкіл району. Наші учні були переможцями в районних олімпіадах (19 призових місць) та брали участь ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади.
Вихованці нашої  школи боролися за перемогу і в різноманітних конкурсах: ім.П.Яцика, ім.Т.Г.Шевченка, відеороликів на власні поетичні твори, конкурсі імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!» та інші. Також, наші учні були активними учасниками спортивних змагань. 
   Дорогі учні! Дякую вам за наполегливість і старанність у навчанні. Протягом року ви сумлінно працювали і розвивалися
Пам’ятайте: майбутнє нашої держави — це ви.
   Шановні батьки! Вчити дітей набагато легше, коли вчителя всіляко підтримуєте ви, батьки. Тому я вдячний  батькам за відкритість до спілкування і постійну допомогу. Дякую вам, що довірили нам навчання і турботу про ваших дітей.
   Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Шановні випускники, бажаю вам впевненості у власних силах, натхнення, духовної стійкості, успішно скласти іспити. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.
   Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Нехай вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишає ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
   Шановні батьки!  Дорогі учні! Вітаю вас із завершенням навчального року. Бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового навчального року.  Хай канікули будуть наповненими яскравими подіями та позитивними враженнями. Зичу усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.

Переглядів: 372 | Додав: comon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту